Τζόκοβιτς: Τι αναφέρει η L'Equipe για τη συνέντευξη του Σέρβου τενίστα

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 12:41
UPD:12:50
REUTERS/CHRISTIAN HARTMANN
A- A A+

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχθηκε ότι δύο ημέρες μετά το θετικό αποτέλεσμα στο PCR τεστ που είχε υποβληθεί, παραχώρησε συνεντευξη στη γαλλική εφημερίδα L'Equipe, παραδεχόμενος το λάθος του, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να «χαλάσει» το πρόγραμμα του δημοσιογράφου.

Ο Νόλε, σε σημερινή του ανάρτηση τόνισε ότι φορούσε τη μάσκα του καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης και την έβγαλε μόνο για της ανάγκες της φωτογράφισης. 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Την επόμενη μέρα, στις 16 Δεκεμβρίου βρέθηκα σε ένα γήπεδο τένις στο Βελιγράδι για να εκπληρώσω μία υποχρέωση που είχα αρκετό καιρό για μία συνέντευξη και φωτογράφηση με την εφημερίδα L’ Equipe. Ακύρωσα όλες τις άλλες εκδηλώσεις, εκτός από τη συνέντευξη. Ένιωσα υποχρεωμένος να προχωρήσω με την συνέντευξη γιατί δεν ήθελα να απογοητεύσω τον δημοσιογράφο αλλά φρόντισα να έχω απόσταση ασφαλείας και να φοράω μάσκα εκτός από τη στιγμή της φωτογράφησης. Όταν πήγα σπίτι μετά την συνέντευξη, απομονώθηκα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αντιλαμβάνομαι πως ήταν λάθος και ότι έπρεπε να προγραμματίσω για άλλη μέρα εκείνη την υποχρέωση. 

Η γαλλική εφημερίδα, σε σημερινό της άρθρο επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Σέρβου, ενώ προσθέτει ότι ζητήθηκε από τον Τζόκοβιτς να μην του γίνει ερώτηση που να αφορά τους εμβολιασμούς αλλά και για τα πλάνα του εν όψει του Αυστραλιανού Όπεν. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις