Δωρεάν γιόγκα στο Δελχί καθώς επιβάλλονται νέοι περιορισμοί λόγω Όμικρον

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 16:09
UPD:16:17
REUTERS/FRANCIS MASCARENHAS
A- A A+

Το Νέο Δελχί διέταξε το κλείσιμο όλων των μη απαραίτητων γραφείων, αλλά πρόσφερε στον πληθυσμό δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα γιόγκα για να μετριάσει την απομόνωση, σε μια εποχή αυξανόμενων κρουσμάτων λόγω της υπερμεταδοτικής μετάλλαξης Όμικρον.

Παρόλο που δεν υπάρχει πλήρης καραντίνα, οι αρχές έχουν αυξήσει σταθερά τους περιορισμούς σε εθνικό επίπεδο και η χωρητικότητα σε ιδιωτικά γραφεία και εστιατόρια στην πρωτεύουσα είχε ήδη περιοριστεί στο 50%.

Ωστόσο, όσοι βρίσκονται σε απομόνωση στο σπίτι μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα γιόγκα, με τον πρωθυπουργό του Δελχί, Arvind Kejriwal, να λέει ότι θα βοηθήσει τους ασθενείς «να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να αποκτήσουν ψυχική και πνευματική γαλήνη».

Η πρωτεύουσα της Ινδίας κατέγραψε 17 θανάτους το Σάββατο και την Κυριακή, ο μεγαλύτερος απολογισμός μιας ημέρας σε περισσότερες από 200 ημέρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ. Ένας στους τέσσερις είναι θετικός.

Σε εθνικό επίπεδο, η Ινδία κατέγραψε σχεδόν 170.000 νέα κρούσματα τη Δευτέρα, σχεδόν το ήμισυ του ημερήσιου αριθμού που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της έκρηξης του περασμένου Απριλίου και Μαΐου. 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή