Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ.: «Σφάλμα από δω και πέρα σε εμάς δεν συγχωρείται»

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2007 14:11
A- A A+

«Είμαστε σοβαροί. Σφάλμα από δω και πέρα σε εμάς δεν συγχωρείται», υπογράμμισε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ερωτηθείς στη Βουλή για το τρομοκρατικό χτύπημα στην αμερικανική πρεσβεία.

Μιλώντας στην Επιτροπή Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής, όπου εκλήθη για να αναπτύξει τις δράσεις και τις προτεραιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Δημοσχάκης δήλωσε αισιόδοξος για την εξιχνίαση της υπόθεσης του τρομοκρατικού χτυπήματος και τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο βαθμός αντίδρασης της Ελληνικής Αστυνομίας μετά το περιστατικό ήταν πολύ μεγάλος και όλοι εφήρμοσαν το σχέδιο όπως είχε εκπονηθεί. Ταυτόχρονα έχουν ελεγχθεί όλα τα οχήματα της περιοχής -και ξεπερνούν τα 20.000 - καθώς και όλα τα νοσοκομεία της Αττικής και όσα γειτνιάζουν με αυτήν,αφού η χρήση της ρουκέτας μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Αναλύουμε όλα τα στοιχεία στα εργαστήρια μας που είναι υπερσύγχρονα.Η υπόθεση αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα. Συγκεντρώνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στην εξιχνίαση της. Είμαστε αισιόδοξοι.Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία βρίσκεται σε πλήρη συναγερμό και συνεργάζεται και με τις ξένες υπηρεσίες.Το σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και όταν το υλικό συγκεντρωθεί και επεξεργαστεί θα έχουμε το αποτέλεσμα, που και εσείς και εμείς επιθυμούμε».

«Είμαστε σοβαροί. Σφάλμα από δω και πέρα σε εμάς δεν συγχωρείται.Εχουμε δρόμο μπροστά μας», υπογράμμισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή