Στις καθυστερήσεις έσωσε το βαθμό ο ΟΦΗ

Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 19:52
UPD:20:19
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Super League.

Οι φιλοξενούμενοι είναι ισόβαθμοι στην τέταρτη θέση με τον Παναθηναϊκό αλλά με δύο αγώνες λιγότερους, ενώ οι Κρήτες παρέμειναν πέμπτοι και στο -3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος του ΟΦΗ, που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά έπεσε πάνω στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα του ΠΑΣ Βασίλη Σούλη, ο οποίος κράτησε το «μηδέν» με εξαιρετικές αποκρούσεις σε αυτί το διάστημα.

Στο 4΄ από σουτ του Λάμπρου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, στο 24΄ ο Νέιρα έκανε πλασέ από μακριά αλλά η μπάλα βρήκε λίγο στο δοκάρι του Σούλη και πέρασε άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τσιλιανίδης έκανε σέντρα-σουτ έξω από την δεξιά γωνία της περιοχής, με τον Σούλη να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 39΄ ο ΟΦΗ έχασε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Φαν Ντάινεν, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής μετά την ασίστ του Λάμπρου, αλλά ο Σούλης είπε «όχι» ξανά.

Στο 54΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε, όταν ο Περέα πέρασε στο σπριντ τον Πασαλίδη και πλάσαρε τον Βάτερμαν κάτω από τα πόδια. Ο ΟΦΗ είχε δεύτερο δοκάρι στο 61΄ με κεφαλιά του Τοράλ από φάουλ του Λάμπρου.

Τελικά η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όσα από φάση διαρκείας ο Ναμπί σούταρε, η μπάλα χτύπησε και στον Κάργα και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις