Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Στέλιο Σεραφείδη

Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 12:59
UPD:13:03
Eurokinissi Sports/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
A- A A+

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρέτησε το μεσημέρι του Σαββάτου τον Στέλιο Σεραφείδη, στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Αιγάλεω.

Ο θρυλικός άσος της Ένωσης και μια από τις εμβληματικότερες προσωπικότητες που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της αναπαύεται πια αιώνια, αφήνοντας παρακαταθήκη στους «κιτρινόμαυρους» που έπονται την Ιστορία, τις αξίες που πρέσβευε και την ανιδιοτέλεια για την ομάδα της ψυχής του.

Παρόντες για το «ύστατο χαίρε» ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, ο επικεφαλής του τμήματος χάντμπολ Σταμάτης Παπασταμάτης, ο τεχνικός της ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης, ποδοσφαιριστές και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος (Δημητριάδης, Παπαδημητρίου, Κονέ).

EUROKINISSI SPORTS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Επίσης, οι παλαίμαχοι της ομάδας και πρώην συμπαίκτες του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής Μίμης Δεληγιάννης και ο γιατρός του εκλιπόντος, Πάρης Κοσμίδης.

Παρών ήταν επίσης ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, γνωστός για τη φίλαθλη προτίμησή του στην ΑΕΚ, καθώς κι εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του δήμου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις