Λεμονής: «Οταν είσαι στον Ολυμπιακό, πρέπει να δείχνεις ότι αξίζεις να είσαι»

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2007 20:18
A- A A+

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι και ένα άσχημο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Αν η πρόκριση κρινόταν σε έναν αγώνα, τότε θα είχαμε να λέμε για τον κακό αγωνιστικό χώρο. Είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπερνάμε τις κακές στιγμές. Αυτή η ήττα πρέπει να μας γίνει μάθημα και να δούμε για ποιο λόγο παρουσιάσαμε αυτήν την εικόνα. Είναι εύκολο να ρίξω τις ευθύνες στους παίκτες, αλλά δεν θα το κάνω. Όσο άσχημος και να είναι ο αγωνιστικός χώρος, πρέπει να βλέπουν τα ματς διαφορετικά».

Τα παραπάνω ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής μετά την οδυνηρή ήττα των «ερυθρολεύκων» από τον ΠΑΣ Γιάννενα στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» με 2-0 για το Κύπελλο Ελλάδος, υπογραμμίζοντας πως οι απουσίες βασικών παικτών δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία. «Οταν είσαι στον Ολυμπιακό, πρέπει να δείχνεις ότι αξίζεις να είσαι. Τώρα δεν χρειάζεται πανικός. Δεν υποτιμήσαμε τον ΠΑΣ. Το σκεπτικό μας ήταν να αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες για να δούμε αν πρέπει να μείνουν στον Ολυμπιακό. Πρέπει να γίνει καλός σχεδιασμός για το καλοκαίρι. Σήμερα ο σχηματισμός στον αγωνιστικό χώρο ήταν ανάλογος των παικτών που είχαμε. Στο 80% πηγαίναμε δεύτεροι στις φάσεις», σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά των θριαμβευτών, ο Γιάννης Παπακώστας έκανε λόγο για μία σημαντική νίκη, που ανήκει στους παίκτες του «Αγιαξ της Ηπείρου».

«Μερίδιο της επιτυχίας έχουν οι παίκτες, ο κόσμος και ο Αναστόπουλος», αναγνώρισε κάνοντας αναφορά στον απολυθέντα προπονητή της ομάδας των Ιωαννίνων και προειδοποίησε: «Μετά από τόσο μεγάλες επιτυχίες έρχονται και ολικές καταστροφές. Πρέπει να διαχειριστούμε καλά αυτή τη νίκη και να μείνουμε προσγειωμένοι γιατί στο ποδόσφαιρο σε καταξιώνει η διάρκεια».

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι στον ΠΑΣ και ότι κερδίσαμε τον Ολυμπιακό», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις