Τη Δευτέρα η απόφαση για τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 11:00
UPD:12:05
REUTERS/EDGAR SU
A- A A+

Παράταση στην αγωνία για τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το θέμα που προέκυψε με την άφιξη του στην Αυστραλία, την ακύρωση της βίζας του και την απαγόρευση εισόδου στην χώρα ενόψει του Australian Open.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη χώρα της Ωκεανίας και συγκεκριμένα η έγκυρη ιστοσελίδα TheAge οι δικηγόροι του Σέρβου τενίστα σε διαδικτυακή ακρόαση, κατάφεραν να κερδίσουν χρόνο κατά την διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να ανακοινώσει την ετυμηγορία του την Δευτέρα και να μην απελάσει άμεσα το νούμερο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις.

Καθώς η ακρόαση συνεχίστηκε μετά από δύο προηγούμενες αναβολές, οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς εξασφάλισαν μια προσωρινή διαταγή που εμποδίζει τις αρχές να απελαύνουν τον σταρ του τένις τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, όταν και έχει προγραμματιστεί μια πιο ουσιαστική ακρόαση.

Ο δικαστής, Άντονι Κέλι ανέβαλε την τελική εκδίκαση της υπόθεσης για τις 10 το πρωί της Δευτέρας - μία εβδομάδα πριν την έναρξη του σπουδαίου τουρνουά ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις συνθήκες παραμονής του αθλητή και ρώτησε αν υπάρχει χώρος προπόνησης τένις στο ξενοδοχείου όπου παραμένει.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τζόκοβιτς πέρασε το βράδυ σε ξενοδοχείο για πρόσφυγες, χωρίς να μπορεί να μετακινηθεί από το δωμάτιό του.

naftemporiki.gr 


 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις