Νίκησε τον ΟΦΗ κι ελπίζει για εξάδα ο Αστέρας

Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 21:26
UPD:22:04
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης παρέμεινε στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ, καθώς με γκολ του Ριέρα στο 38ο λεπτό νίκησε 1-0 στην αρκαδική πρωτεύουσα τον ΟΦΗ, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το 2022.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Κρήτης έχασε έδαφος ως προς τον ίδιο στόχο γνωρίζοντας την πρώτη εκτός έδρας ήττα της ύστερα από δέκα συνεχή παιχνίδια, παραμένει όμως έκτη.

Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά και στο 2ο λεπτό ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ κι αστόχησε για λίγο, ενώ στο 13΄ ο Ριέρα εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα αριστερά, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 23΄ και από σέντρα του Κανελλόπουλου, ο Σίτο με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στη συνέχεια (26΄) ο Μπαράλες πήρε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Βάτερμαν έδιωξε με το γόνατο γλιτώνοντας την εστία του ΟΦΗ, ενώ στο 28΄ από γύρισμα του Γιαννούλη ο Ναμπί πλάσαρε άουτ.

Τελικά, η ανωτερότητα των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 38΄, όταν σε αντεπίθεση μετά το το κλέψιμο στον Λάμπρου ο Καρμόνα βρήκε τον Ριέρα στην περιοχή, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα εν κινήσει για το 1-0.

Οι Κρήτες, αγωνιστικά άφαντοι την πρώτη μία ώρα, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 62΄, όταν ο Λάμπρου σούταρε με το αριστερό αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου

Στο 79΄ ο Βάτερμαν έκανε καταπληκτική απόκρουση σε μακρινό σουτ του Σονί, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Άλβαρες σταμάτησε στο δοκάρι του Βάτερμαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις