Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2007 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ νεφώσεις, θα είναι σήμερα Παρασκευή το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών, κυρίως στα βορειοανατολικά. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς και τοπικά μέτριοι που τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα το πρωΐ αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, οι οποίοι αργά το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι και στα νότια ισχυροί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 3 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών στην Κρήτη. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί , που τη νύχτα στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Πρόσκαιρες νεφώσεις. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Πρόσκαιρες νεφώσεις. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ και μόνο στην Ανατολική Ελλάδα το πρωΐ θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στο Ιόνιο ισχυροί, με σταδιακή εξασθένηση. Μικρή πρόσκαιρη πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Την Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, που σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι και βαθμιαία στα πελάγη ισχυροί. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή