Καφές και Καψής ανοίγουν τον κύκλο των αποχωρήσεων από τον Ολυμπιακό

Ακόμα και διψήφιος αριθμός παικτών θα φύγει από το λιμάνι μέχρι το τέλος της περιόδου
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2007 15:10
A- A A+

Κοπη τη πρωτοχρονιάτικης πίττας σήμερα στον Ολυμπιακό, αλλά και σημαντικές αποφάσεις για την εκκαθάριση του έμψυχου υλικού της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον τρέχοντα μήνα έως και το τέλος της περιόδου αναμένεται να αποχωρήσει από το λιμάνι ακόμα και διψήφιος αριθμός ποδοσφαιριστών, με πρώτους του Καφέ, Καψή και Λέμενς.

Όπως μετέδωσε ο Σπορ FM, ο Παντελής Καφές εξέφρασε την επιθυμία του να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, λόγω των αποδοκιμασιών προς το πρόσωπό του, αλλά και του γενικότερου κλίματος στην ομάδα (κάτι που είχε ζητήσει και μετά τον αγώνα με τη Ρόμα). Το δρόμο του Καφέ φέρεται να ακολουθεί και ο Μιχάλης Καψής, κλείνοντας έτσι μία ιδιαίτερη ατυχή για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό περίοδο στην ομάδα του Πειραιά.

Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να δει οριστικά και ο Ερβιν Λέμενς -η επίσης ατυχής επιλογή του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Τροντ Σόλιντ- μετά από ενάμισι χρόνο απραξίας στην ομάδα. Ο Βέλγος τερματοφύλακας θα λύσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» έξι μήνες πριν τη λήξη του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις