Θ. Πλεύρης: Ψευδείς ειδήσεις από τον Π. Πολάκη - Καλεί τον κόσμο να μην εμβολιαστεί

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 09:41
UPD:09:42
INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Για «ψευδείς ειδήσεις» σχετικά με τη μετάλλαξη Όμικρον και την προστασία από τα εμβόλια κατηγορεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επικρίνοντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα ότι «όχι απλά ανέχεται, αλλά καλύπτει τον πρώην υπουργό του».

«Ντροπή προκαλεί η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη 'Όμικρον', καλώντας τον κόσμο ουσιαστικά να μην εμβολιαστεί. Ο Αλέξης Τσίπρας για μία ακόμη φορά σιωπά. Όχι απλά ανέχεται, αλλά παροτρύνει και καλύπτει τον πρώην υπουργό του» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης και προσθέτει: «Τελικά, η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της πανδημίας εκφράζεται από τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη».

Σημειώνεται ότι σε χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook για την έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για «αποτυχία» της κυβέρνησης, επικρίνοντάς την μεταξύ άλλων ότι «πόνταρε όλη την αντιμετώπιση μόνο στον εμβολιασμό.. αλλά ήρθαν οι μεταλλάξεις και το αφήγημα καταστράφηκε».

Ακολουθεί η πλήρης ανάρτηση του κ. Πολάκη.

21.657 κρούσματα σήμερα, 60 θάνατοι σήμερα! 20.557 θάνατοι συνολικά! Το τελευταίο 'μίλι' έγινε έτος φωτός. Ο Μητσοτάκης επιστρέφει λέει.. Ετοιμαστείτε για «συμπολίτες μου» και Τσιόδρα δακρυσμένο…πάλι... Σας τά'παμε από πέρυσι.

-Μέτρα στα ΜΜΜ, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας. Δωρεάν τεστ.

- Φάρμακα -ΜΕΘ -ενίσχυση ΕΣΥ.

- Εμβολιασμός με επικέντρωση στους άνω των 65 και στις ευπαθείς ομάδες.

Ποντάρατε όλη την αντιμετώπιση μόνο στον εμβολιασμό. Αλλά ήρθαν οι μεταλλάξεις και το αφήγημα καταστράφηκε.

Ευτυχως η Όμικρον, που δεν την πιάνουν τα εμβόλια, (ετοιμάζονται καινούργια που θα είναι έτοιμα τον Απρίλιο) είναι πιο ήπια όπως φαίνεται από τις μελέτες στις χώρες που έχει εξαπλωθεί .

Φέρτε τώρα τα αντισώματα που την πιάνουν για αυτούς που θα κινδυνεύσουν είτε εμβολιασμένοι ,είτε ανεμβολιαστοι!

Φέρτε τα αντιικα χάπια μόλις είναι διαθέσιμα

Στελεχώστε ΜΕΘ πραγματικές. Γυρίστε με τεστ τους υγειονομικούς σε αναστολή!

Με λίγα λόγια,επειδή ούτε θέλετε ,ούτε ξέρετε,ούτε μπορείτε να τα κάνετε αυτά:

Αποτύχατε-φύγετε!».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή