5 ειδήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 09:21
UPD:09:22
A- A A+

Ρεβεγιόν στο σπίτι, διπλές μάσκες από αύριο 

Η έκρηξη κρουσμάτων προκαλεί έντονη ανησυχία στην επιτροπή ειδικών, που συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα. Σύσκεψη στις 09:30 και στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή των Θ. Πλεύρη και Σ. Τσιόδρα. Από αύριο πιθανότατα η εφαρμογή των μέτρων, που έχουν ανακοινωθεί. Δεν αποκλείονται και πρόσθετα.  Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

 

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ «ξύπνησε» την Κρήτη

Σεισμική δόνηση μεγεθους 5,7 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Κρήτη.  Έγινε ιδιαίτερα αισθητός στo Ηράκλειο και το Λασίθι και είχε μεγάλη διάρκεια. Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

 

Επίδομα θέρμανσης: «Ζεσταίνει» κι άλλους λογαριασμούς

Ένας ακόμα κύκλος πληρωμής σε όσους δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας. Αυτή τη φορά και οι νέοι δικαιούχοι θα λάβουν τα ποσά που τους αναλογούν υπό την προϋπόθεση ότι έχουν υποβάλει αίτηση εντός των χρονικών ορίων που έχουν τεθεί. Δείτε αναλυτικά εδώ. 

 

Χριστουγεννιάτικα ψώνια από τους Έλληνες εφοπλιστές 

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον των Ελλήνων εφοπλιστών για αγοραπωλησίες second hand πλοίων και την εορταστική περίοδο. Διαβάστε για τα νέα deals εδώ. 

 

Το τελευταίο αντίο στον Κάρολο Παπούλια

Σήμερα στις 13:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. Ομιλία αναμένεται να απευθύνει η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Διαβάστε εδώ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή