Γ. Οικονόμου: Σε ποια δήλωσή του ο κ. Τσίπρας πρότεινε μέτρα για την υπερμετάδοση της Όμικρον;

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 14:45
UPD:14:47
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Στην κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνοντας λόγο για «δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμό σε όλο τους το μεγαλείο».

Το πρωί της Τρίτης ο κ. Τσίπρας χαρακρήρισε «λίγη» την κυβέρνηση μπροστά στην κρισιμότητα των στιγμών, υποστηρίζοντας ότι την περασμένη Τετάρτη είχε ζητήσει άμεση εφαρμογή μέτρων, δεδομένου ότι οι επιστήμονες τον ενημέρωσαν για την αναμενόμενη εξέλιξη των κρουσμάτων την εβδομάδα των εορτών.

Απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι «όταν δεν πετροβολεί, είτε αναφέρεται σε πράγματα που έχουν γίνει μήνες τώρα, είτε επιδίδεται σε ένα μπαράζ μετρολογίας, με αντιφατικές, αποσπασματικές και ανεφάρμοστες, στη δεδομένη πραγματικότητα, ιδέες».

«Παρόλα αυτά, σήμερα θέλουμε να ρωτήσουμε με απόλυτη σαφήνεια: Σε ποια δήλωσή του από την περασμένη Τετάρτη πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα σχετικά με την υπερμετάδοση της Όμικρον, κυρίως σε νέους ανθρώπους, σε χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα», διερωτήθηκε στη συνέχεια, προσθέτοντας ότι αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και είναι έτοιμη όποια στιγμή κριθεί σκόπιμο να εφαρμόσει και νωρίτερα προτάσσοντας τη δημόσια υγεία.

«Καμία πρόταση, καμία θέση. Ούτε μέχρι σήμερα, ούτε και σήμερα. Δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμός σε όλο τους το μεγαλείο», κατέληξε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή