ΗΠΑ: Ένοπλος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους στο Ντένβερ

Ο δράστης έπεσε νεκρός μετά από καταδίωξη
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 08:40
UPD:09:05
REUTERS/MIKE SEGAR

Φωτ. αρχείου

A- A A+

Ένοπλος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε ακόμη δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και έναν αστυνομικό, σε σειρά επιθέσεων στην περιοχή του Ντένβερ, στις δυτικές ΗΠΑ, προτού πέσει νεκρός και ο ίδιος.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, αρχικά δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές από τα πυρά του δράστη και ένας άνδρας τραυματίστηκε κοντά στην 1η Λεωφόρο. Στη συνέχεια, ο ένοπλος τράπηκε σε φυγή με αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Ντένβερ, λίγη ώρα αργότερα, ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς κοντά στη διασταύρωση της 12ης Λεωφόρου και της οδού Γουίλιαμς. Ο ένοπλος στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη γειτονική πόλη Λέικγουντ, όπου πυροβόλησε και σκότωσε ένα τέταρτο άτομο.

HAWK HAWKINS VIA REUTERS/HAWK HAWKINS

Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αστυνομικές δυνάμεις που τον καταδίωξαν κατάφερε να διαφύγει και εισέβαλε σε ξενοδοχείο, όπου πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν εργαζόμενο. Στη συνέχεια πυροβόλησε ξανά εναντίον αστυνομικών, τραυματίζοντας έναν από αυτούς, προτού η αστυνομία τον εξουδετερώσει.

 

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι οι πυροβολισμοί συνδέονται και θεωρεί ότι ήταν ο ένοπλος έδρασε μόνος του. Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να διενεργούν έρευνες για πιθανούς επιπλέον υπόπτους.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή