O Tούχελ επιτέθηκε στην Premier League

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 09:48
UPD:14:56
REUTERS/DAVID KLEIN
A- A A+

O προπονητής της Τσέλσι εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο που διεξάγονται οι αναμετρήσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η συζήτηση στην Αγγλία ολοένα και φουντώνει για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης από την Premier League, η οποία δεν έκανε ούτε βήμα πίσω και μετά τα δεκάδες κρούσματα στις ομάδες, προγραμμάτισε κανονικά αγωνιστικές μέσα στις γιορτές.

Η Τσέλσι κατάφερε να νικήσει χθες την Άστον Βίλα εκτός έδρας αλλά ο προπονητής των Λονδρέζων, Τόμας Τούχελ, δεν μάσησε τα λόγια του και για ακόμη μία φορά το τελευταίο διάστημα εξαπέλυσε επίθεση στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

«Είναι πολύ απλό, εμείς δεν έχουμε αρκετές αλλαγές. Ο κανονισμός των πέντε αλλαγών δημιουργήθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού. Όλη η υπόλοιπη Ευρώπη έχει πέντε αλλαγές, όλη η υπόλοιπη Ευρώπη έχει διάλειμμα τον χειμώνα, ενώ εμείς παίζουμε συνέχεια» είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού και συνέχισε:

«Αυτό είναι λοιπόν το αποτέλεσμα, μας υποχρεώνουν να παίζουμε συνέχεια ακόμη κι αν έχουμε κρούσματα Covid-19 πράγμα που επιφέρει τραυματισμούς. Αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει, δεν μπορεί να σταματήσει, θα έχουμε τραυματισμούς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις