Προσέβαλαν τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπάιντεν σε ζωντανή μετάδοση

Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 08:19
UPD:08:31
REUTERS/ELIZABETH FRANTZ
A- A A+

«Πάμε Μπράντον!» - με αυτά τα λόγια ένας Αμερικανός πολίτης αποχαιρέτησε τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπάιντεν, στη διάρκεια των παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων τηλεφωνικών συνομιλιών που ειχε με οικογένειες σε όλη την Αμερική.

Το σύνθημα αυτό ήταν όμως ο κωδικός για την προσβολή του Προέδρου Μπάιντεν μεταξύ των υποστηρικτών του προκατόχου του, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπάιντεν αντέδρασε ασυγκίνητος και είπε: «Πάμε Μπράντον, συμφωνώ». Δεν ήταν σαφές εάν ο Πρόεδρος είχε καταλάβει το υπονοούμενο, αλλά η σύζυγός του Τζιλ Μπάιντεν, που καθόταν δίπλα του, χαμογέλασε άβολα και φάνηκε να εκπλήσσεται.

Ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλούσε ο Πρόεδρος Μπάιντεν είπε πως το  λένε «Τζάρεντ». Ο Μπάιντεν μίλησε για λίγο στα παιδιά του, τα ρώτησε τι δώρα ήθελαν για τα Χριστούγεννα και τους είπε να κοιμηθούν πριν τα μεσάνυχτα. Ανέφερε επίσης ότι αυτός και ο Τζάρεντ είχαν και οι δύο γιους που ονομάζονταν Χάντερ.Στο τέλος της συνομιλίας, ο Μπάιντεν ευχήθηκε στον Τζάρεντ «υπέροχα Χριστούγεννα». Εκείνος απάντησε: «Καλά Χριστούγεννα και Πάμε Μπράντον!».

Το σύνθημα « Let's Go Brandon»(Πάμε Μπράντον),πρώτοακούστηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή στις αρχές Οκτωβρίου, όταν ένας δημοσιογράφος του NBC έπαιρνε συνέντευξη από έναν νικητή αγώνα αυτοκινήτων, τον Μπράντον Μπράουν. Ενώ οι θεατές εξύβριζαν (F... Joe Biden) ξεκάθαρα στο βάθος, ο ρεπόρτερ είπε ότι τραγουδούσαν το «Let's Go Brandon». Η φράση εξαπλώθηκε αστραπιαία μεταξύ των οπαδών του Τραμπ.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή