Ήπιος καιρός ανήμερα των Χριστουγέννων

Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 14:24
UPD:14:28
Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Ήπιος καιρός, με ηλιοφάνεια σε αρκετές περιοχές και τοπικές βροχές στα δυτικά, θα επικρατήσει το Σάββατο, ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και την Κυριακά 26 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η θερμοκρασία αύριο Σάββατο θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και οι μέγιστες τιμές της θα φτάσουν στα βόρεια ηπειρωτικά τους 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 με 15 και στη νότια νησιωτική χώρα τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο και την Κυριακή 26/12 θα φτάσει τους 13-15 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και τους 15-17 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Σημειώνεται ότι παρά την προαναφερθείσα άνοδο της θερμοκρασίας, τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας θα σημειωθεί παγετός. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ με μικρή ενίσχυση την Κυριακή 26/12.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ΕΔΩ.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή