«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους»

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2007 20:39
A- A A+

«Μόλις προχθές, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, τοποθετήθηκε ο Πρωθυπουργός με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο, για μια ακόμη φορά, για το συγκεκριμένο θέμα. Οι εκλογές πρόκειται να γίνουν στις αρχές του 2008, όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Η κυβέρνηση έχει πολλή δουλειά ακόμη μπροστά της μέχρι τις εκλογές του 2008. Οι μεταρρυθμίσεις συνεχίζονται, όπως συνεχίζεται και η δημόσια διαβούλευση. Κριτές -και αυτό είναι απολύτως φυσικό, αυτό προφανώς εννοούσε η κ. Γιαννάκου- όλων αυτών των θεμάτων, είναι βεβαίως οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι καλούνται κάθε τέσσερα χρόνια να κρίνουν την πολιτική την οποία έχει εφαρμόσει συνολικά μια κυβέρνηση», απάντησε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση της κας Γιαννάκου «ο ελληνικός λαός θα δώσει τη λύση εάν συνεχιστεί η αναταραχή στο χώρο της Παιδείας».

Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, τόνισε ο Γιώργος Σουφλιάς απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ πρόσθεσε για το ίδιο θέμα ότι δεν «βλέπει» πρόωρες εκλογές.

Η κα Βάσω Παπανδρέου μιλώντας στον ρ/σ Alpha εκτίμησε «ότι η ΝΔ προετοιμάζεται για εκλογές. Δεν μπορούν να βγάλουν την τετραετία. Το πότε θα τις κάνουν θα το αποφασίσουν οι ίδιοι».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή