ΕΦΙΠ: Στέρηση της Φιλάθλου Ιδιότητος για 2,5 χρόνια στον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2007 15:48
UPD:15:51
A- A A+

Ποινή στέρησης της Φιλάθλου Ιδιότητος για 2,5 χρόνια επέβαλε ομόφωνα η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος (ΕΦΙΠ) στον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, που κατηγορήθηκε για συγκάλυψη της υπόθεσης ναρκωτικών στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Παπακώστα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ αναμένεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, όπως έχει δικαίωμα, ενώ ο ΣΕΓΑΣ έχει συγκαλέσει για το μεσημέρι (16.00) έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στο τέλος του οποίου αναμένονται ανακοινώσεις για το θέμα.

¶γνωστη παραμένει η τύχη της θέσης του κ. Σεβαστή (αν θα αντικατασταθεί ή όχι).

Στον ΣΕΓΑΣ κάνουν λόγο για σκανδαλώδη απόφαση, υπογραμμίζοντας ότι δεν κλήθηκαν μάρτυρες υπεράσπισης κατά τη διαδικασία της ΕΦΙΠ, αλλά και ότι δεν ελήφθησαν υπ' όψη τα έγγραφα της πλευράς Σεβαστή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάμπρου Παπακώστα από το ΑΣΕΑΔ (του έχει υποβληθεί πενταετής ποινή αποκλεισμού) έχει αναβληθεί για τις 8 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ ποινή στέρησης της Φιλάθλου Ιδιότητος για 3 χρόνια επεβλήθη και στον πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Δημήτρη Δημητρόπουλο, ενώ η παλιά πρωταθλήτρια της Γυμναστικής, Αρετή Σιναπίδου τιμωρήθηκε με την ίδια ποινή για τέσσερα χρόνια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις