H Equipe φώτισε το... χάος που επικρατεί στα αποδυτήρια της Παρί

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 11:44
UPD:11:52
REUTERS/SARAH MEYSSONNIER
A- A A+

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί έναν ποδοσφαιρικό γαλαξία αστέρων, μία ομάδα πανάκριβη, με παίκτες που όλες οι κορυφαίες ομάδες θα ήθελαν να έχουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Τζίτζιο Ντοναρούμα, Σέρχιο Ράμος, Μάρκο Βεράτι, Νεϊμάρ, Κιλιάν Μπαπέ, Λιονέλ Μέσι, Μάουρο Ικάρντι συνθέτουν μία dream team στο Παρίσι, αλλά παράλληλα και ένα σύνολο που δεν μπορεί να λειτουργήσει εκτός γηπέδου με τα υψηλά στάνταρ επαγγελματισμού που αρμόζουν στο ποδοσφαιρικό τους στάτους.

Η Παρί εδώ και αρκετά χρόνια είναι γνωστή για την αδυναμία της να επιβληθεί στους παίκτες της και η κορυφαία γαλλική εφημερίδα L' Equipe ανέδειξε το... χάος που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας.

Μερικά από τα περιστατικά είναι τα εξής:

  • Ο Λιονέλ Μέσι μετά την έβδομη Χρυσή Μπάλα το γιόρτασε σε νυχτερινό κλαμπ μαζί με τον συμπαίκτη του Παρέδες. Αμφότεροι δεν πήγαν στην προπόνηση της επόμενης ημέρας, ο σύλλογος δήλωσε πως είχαν γαστρεντερίτιδα για να τους καλύψει, ωστόσο άπαντες στο εσωτερικό της ομάδας γνώριζαν τους λόγους της απουσίας τους.
  • Ο Νεϊμάρ που κατά καιρούς έχει πάρει άδεια για να πάει στο... καρναβάλι του Ρίο, άργησε στις υπογραφές με έναν χορηγό της Παρί, αλλά κανείς δεν τον τιμώρησε για αυτή την έλλειψη επαγγελματισμού.
  • Ο Μάουρο Ικάρντι ταξίδεψε στο Μιλάνο για να διαχειριστεί την κρίση στον γάμο του με τη Γουάντα Νάρα και έχασε προπονήσεις της ομάδας που του στέρησαν τη συμμετοχή από το επόμενο ματς.
  • Ο Ιντρίσα Γκεγέ δεν είχε εμβολιαστεί για θρησκευτικούς λόγους, κόλλησε κορωνοϊό και έχασε τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις