Με τις Ενώσεις των Αστυνομικών θα συναντηθεί αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Η επίθεση της κυβέρνησης κατά δημοκρατικών δικαιωμάτων και κομμάτων οφείλεται στην ανικανότητά της»
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2007 18:07
A- A A+

Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να φέρει αποτελέσματα σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια του πολίτη και στην εγγύηση των δημοκρατικών και ατομικών του δικαιωμάτων, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του κόμματος. Στην ανικανότητα αυτή της κυβέρνησης οφείλεται η επίθεση κατά των δημοκρατικών δικαιωμάτων, αλλά και εναντίον των πολιτικών κομμάτων, παρατήρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να συγκαλύψει την αποτυχία της σε όλους τους τομείς και της καταλόγισε σαφή πρόθεση περιορισμού των δικαιωμάτων των πολιτών, εγκαθιδρύοντας μια θεσμικά ανεξέλεγκτη και αυταρχική κομματικοκρατούμενη εκτελεστική εξουσία.

Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, η ΝΔ παίζει με τους θεσμούς και αποποιείται τις ευθύνες της, ενώ διέλυσε για κομματικούς λόγους την Αστυνομία.

Αύριο ο κ.Παπανδρέου θα έχει συνάντηση, στο γραφείο του στη Βουλή, με τις Ενώσεις των Αστυνομικών, ύστερα από αίτημά τους, ενώ στελέχη του Κινήματος θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για συναντήσεις με δικηγορικούς συλλόγους και άλλους φορείς σε όλη τη χώρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή