Νίκες για Στουτγάρδη και Φράιμπουργκ

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 20:41
UPD:20:52
SOOC/Menelaos Myrillas
A- A A+

Η Κολωνία νίκησε τη Στουτγάρδη με 1-0, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική και κατ΄ επέκταση ο πρώτος γύρος στη Γερμανία.

Τη «χρυσή» νίκη στα «κριάρια» έδωσε ο Αντονί Μοντέστ, «σκοτώνοντας» την ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου στο 89ο λεπτό και συντηρώντας τις ελπίδες της ομάδας του για ευρωπαϊκή έξοδο.

Η παρουσία του Έλληνα διεθνή αμυντικού στην ενδεκάδα των Σουηβών δεν βοήθησε τη Στουτγάρδη να φύγει με βαθμό από το «Ένερτζι Στάντιον», με αποτέλεσμα να μείνει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η σεζόν συνέχισε να εξελίσσεται εξαιρετικά για τη Φράιμπουργκ, που νίκησε με 2-1 εντός έδρας την Μπάγερ Λεβερκούζεν και ανέβηκε στην τρίτη θέση, αφήνοντας τέταρτες τις «ασπιρίνες».

Ο Σαντέ ήταν η «χρυσή» αλλαγή των γηπςεδούχων, αφού μπήκε αλλαγή και στο 84΄ σημείωσε το γκολ της όγδοης φετινής νίκης της ομάδας του, που κάνει πια όνειρα ακόμη και για έξοδο στο Champions League.

Οι γηπεδούχοι και νικητές είχαν προηγηθεί στο 33ο λεπτό με πέναλτι του Γκρίφο, ενώ η Λεβερκούζεν είχε ισοφαρίσει στο 45΄+1 με τον Αράνγκις.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις