Η Αρμίνια νίκησε τη Λειψία κι ελπίζει

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 19:28
UPD:19:28
A- A A+

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ των 10 παικτών από το 70΄ (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη o Κλος), έκανε την έκπληξη από το σημερινό κυρίως μενού της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga, ενώ η Γκλάντμπαχ κρατούσε ένα «χρυσό»... «τρίποντο» μετά από έναν «εφιαλτικό» μήνα και το 4-0 επί της Γκρόιτερ Φιρτ στις 20 Νοεμβρίου, ωστόσο, «τιμωρήθηκε» στις καθυστερήσεις!

Για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής στην κορυφαία κατηγορία μπήκε η Αρμίνια μετά το σημερινό 2-0 στην έδρα της Λειψίας, η οποία προερχόταν από μία ισοπαλία και μία νίκη.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «κλειδώσουν» επί της ουσίας το δεύτερο σερί «τρίποντο» ενώ αγωνίζονταν με 10 παίκτες!

Ο Κλος στο 70΄, δώδεκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (58΄) πήρε το δρόμο προς τ΄ αποδυτήρια και πέντε λεπτά μετά ο Οκουγκάβα «έγραψε» το 2-0.

Μετά από 17 γκολ σε 4 αγωνιστικές και 4 σερί ήττες, η Γκλάντμπαχ έδειξε αποφασισμένη ν΄ αντιδράσει στην έδρα της Χοφενχάιμ, ομάδας που στην τελευταία πεντάδα αγώνων μετρούσε 4 νίκες και μία ισοπαλία.

Τελικά, όμως, ο Νιγηριανός Ακπογκούμα, που πέρασε αλλαγή στο 87΄ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το 1-1, αφήνοντας την Μπορούσια χωρίς νίκη για 5η σερί αγωνιστική και μέσα στο τιμ των ομάδων που μάχονται για ν' απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.

Η Ουνιόν Βερολίνου επέστρεψε στις νίκες μετά από 2 αγωνιστικές (1-0 εκτός την Μπόχουμ), ενώ η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πανηγύρισε για τρίτο σερί ματς, αυτή την φορά με το 1-0 επί της Μάιντς.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Λειψία-Αρμίνια Μπίλεφελντ 0-2 (57΄ Σέρα, 75΄ Οκουγκάβα)
  • Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντς 1-0 (35΄ Λίντστρομ)
  • Χοφενχάιμ-Γκλάντμπαχ 1-1 (90΄+1 Ακπογκούμα - 35΄ Εμπολό)
  • Μπόχουμ-Ουνιόν Βερολίνου 0-1 (16΄ Κρούζε)
  • Γκρόιτερ Φιρτ-Άουγκσμπουργκ 0-0

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις