Τέλος στις εκτός έδρας μετακινήσεις των οπαδών της έβαλε η Λιόν

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 17:11
UPD:17:32
A- A A+

Ένα δραστικό μέτρο έλαβε η διοίκηση της Λιόν προκειμένου να περιορίσει τη... δράση των ταραχοποιών οπαδών της μετά από τα χθεσινοβραδινά έκτροπα στον αγώνα Κυπέλλου με την Παρί FC, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του.

Οι «Λιονέ», αφού καταδίκασαν απερίφραστα τα επεισόδια, ανακοίνωσαν ότι απαγορεύουν εφεξής και μέχρι νεοτέρας τη μετακίνηση των οπαδών τους στις εκτός έδρας συναντήσεις της ομάδας, καθώς «αυτά τα περιστατικά είναι απαράδεκτα και αποτελούν σοβαρή απειλή για το άθλημά μας».

Μεταξύ άλλων, η διοίκηση της Λιόν αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«... Η Ολιμπίκ Λιόν θα αναλάβει όλες τις ευθύνες της και τώρα δείχνει εξαιρετική αποφασιστικότητα να δει αυτούς που ενεπλάκησαν, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή τους στην ομάδα, να τιμωρούνται.

Έτσι, η Ολιμπίκ Λιόν αποφάσισε να υποβάλει καταγγελία μετά από αυτό το ξέσπασμα βίας και θα λάβει τα πιο αυστηρά μέτρα κατά των ατόμων που εμπλέκονται μετά τις ταυτοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των υποστηρικτών της Λυών που θα πρέπει ν΄ ανησυχούν.

Η Ολιμπίκ θα εφαρμόσει τις μέγιστες ποινές με δύναμη και αποφασιστικότητα, συμπεριλαμβανομένης του δια βίου αποκλεισμού από το γήπεδο.

Οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν θέση στο γήπεδο, η βία δεν γίνεται πλέον ανεκτή στα γήπεδα. Περισσότερο από ποτέ, πρέπει να εξαλείψουμε αυτά τα φαινόμενα χουλιγκανισμού και να διώξουμε όλους όσοι είναι εχθροί - με τις πράξεις τους - του ποδοσφαίρου, αλλά και των συλλόγων που ισχυρίζονται ότι είναι».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις