Η Ίντερ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Κρίστιαν Έρικσεν

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 17:26
UPD:17:32
www.inter.it/
A- A A+

Η Ίντερ στάθηκε στο πλευρό του Κρίστιαν Έρικσεν από τη πρώτη στιγμή εκείνου του απογεύματος όπου ο χρόνος σταμάτησε στο Parken και ο Δανός ποδοσφαιριστής υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο ιταλικός σύλλογος όλο αυτό το διάστημα πλήρωνε κανονικά τον παίκτη, του παρείχε κάθε βοήθεια, ωστόσο όλα έδειχναν πως οι δρόμοι τους θα χωρίσουν, εξαιτίας και του ιατρικού πρωτοκόλλου που ισχύει στην Ιταλία και δεν θα επέτρεπε στον Έρικσεν να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των «νερατζουρι». Σε περίπτωση πάντα που θα είχε το «οκ» από τους γιατρούς.

Το απόγευμα της Παρασκευής η Ίντερ με ένα συγκινητικό μήνυμα ανακοίνωσε το φινάλε της συνεργασίας: «Ο σύλλογος και όλη η οικογένεια των Νερατζούρι στηρίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον του. Ακόμα κι αν σήμερα οι δρόμοι της Ίντερ και του Κρίστιαν χωρίζουν, θα παραμείνει ένας δυνατός και αδιάλυτος δεσμός. Οι καλύτερες στιγμές, τα γκολ και οι νίκες, η στήριξη των οπαδών έξω από το «Σαν Σίρο» πανηγυρίζοντας το Scudetto. Όλα θα μείνουν χαραγμένα για πάντα στην ιστορία των Νερατζούρι».

Ο ποδοσφαιριστής το τελευταίο διάστημα κάνει προπονήσεις με την Οντένσε, αλλά δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις