Λέσβος: Ταυτοποιήθηκαν τρεις για τον θάνατο 37χρονου

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 11:11
UPD:11:17
ΕΛΑΣ
A- A A+

Τρεις είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θανάτου 37χρονου στις 12 Δεκεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο.

Οι δράστες, εκ των οποίων ένας συνελήφθη χθες στη Μυτιλήνη, με ένταλμα δικαστικής Αρχής, αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση κατηγορίες, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της θανατηφόρας έκθεσης και της ληστείας, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ο 37χρονος εντοπίστηκε βραδινές ώρες της περασμένης Κυριακής χωρίς της αισθήσεις του, μέσα στο φορτηγό όχημά του, που ήταν σταθμευμένο σε σημείο κοντά στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Άμεσα μετέβηκαν στον χώρο και πραγματοποίησαν αυτοψία κλιμάκιο αστυνομικών και εξειδικευμένο εγκληματολογικό συνεργείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, αλλά και ιατροδικαστής που διαπίστωσε τον θάνατο του 37χρονου.

Όπως προέκυψε, ο 37χρονος συναντήθηκε απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας (12/12) με τους εν λόγω τρεις άνδρες σε αγροτική τοποθεσία, για διευθέτηση διαφοράς που σχετιζόταν με δοσοληψία ηρωίνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δύο από τους δράστες χτύπησαν τον 37χρονο, με συνέπεια ο τελευταίος να χάσει τις αισθήσεις του και ένας εξ αυτών του αφαίρεσε 50 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως, με τη συνδρομή του τρίτου ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση, μετέφεραν και εγκατέλειψαν τον 37χρονο και το όχημά του στο σημείο όπου εντοπίστηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή