Το έλατο της χαράς

«Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κυρίου Γουίλομπι» || εκδόσεις Άγκυρα
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 08:32
UPD:13:12
A- A A+

«Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κυρίου Γουίλομπι» -ένα από τα δημοφιλέστερα βιβλία του συγγραφέα και εικονογράφου μιας σειράς πολυβραβευμένων παιδικών βιβλίων Ρόμπερτ Μπάρι, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγκυρα, σε μετάφραση Ντίνας Γεωργούλια και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3+.

H  κλασική εικονογραφημένη ιστορία μάς μιλά για όλη τη χαρά που μπορεί να φέρει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο! «Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του κυρίου Γουίλομπι ήρθε με κούριερ. Ολόκληρο, φρέσκο,   γυαλιστερό και καταπράσινο. Ήταν το μεγαλύτερο δέντρο που είχε δει ποτέ του». Αυτό, όμως,  είναι το πρόβλημα -το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ενθουσιασμένου από χαρά κυρίου Γουίλομπι είναι τόσο ψηλό που δεν μπορεί να σταθεί ίσιο στο σαλόνι του σπιτιού του.

Ο κύριος Γουίλομπι ζητά από τον μπάτλερ του να κόψει την κορυφή του δέντρου. Άραγε, τι θα συμβεί με αυτή; Που θα καταλήξει για τα Χριστούγεννα; Παίρνοντας  αγκαλιά  αυτό το μαγευτικό βιβλίο, ακολουθούμε την κορυφή του γιορτινού έλατου μέσα σε ένα δάσος γεμάτο φιλικά ζωάκια, που όλα μοιράζονται τη χαρά του κυρίου Γουίλομπι.

Γιώργος Σ. Κουλουβάρης
[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς