ΠΑΣΟΚ: Οι ενέργειες Βουλγαράκη κατέληξαν σε φιάσκο

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2007 19:00
UPD:20:41
A- A A+

«Ο υπουργός Πολιτισμού περιφέρεται από το πρωί σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα υποπίπτοντας σε συνεχείς αντιφάσεις και αυτοαναιρέσεις, για το θέμα της δημοπρασίας του οίκου Christie's, με αντικείμενα της λεγόμενης βασιλικής περιουσίας», παρατήρησε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κ. Βουλγαράκη σχετικά με τη δημοπρασία αντικειμένων της συλλογής του Γεωργίου Α' http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/01/24/1293598.htm .

«Η αλήθεια για την υπόθεση -πρόσθεσε ο κ. Ευθυμίου- είναι ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, με πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη και υπουργό της τον κ. Βουλγαράκη, επέτρεψε το 1991 την φυγάδευση, με ειδική "επιχείρηση κοντέινερς", της λεγόμενης βασιλικής περιουσίας, που μάλιστα αναγνώρισε με νόμο, τον οποίο ανέτρεψε το ΠΑΣΟΚ το 1994».

«Η τότε κυβέρνηση της ΝΔ, αγνόησε τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ και της ελληνικής κοινωνίας, εξοφλώντας άγνωστα ως τώρα γραμμάτια προς τον έκπτωτο βασιλιά. Σήμερα, η ενέργεια του κ. Βουλγαράκη, ιδίως, μετά τις εντελώς αντίθετες απαντήσεις που είχε δώσει στη Βουλή για το ίδιο θέμα, κατέληξε σε ένα φιάσκο, που διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό και αφήνει απολύτως έκθετο και τον υπουργό και την κυβέρνησή του», επισήμανε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή