Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 16:54
UPD:17:20
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φωτογραφία αρχείου

A- A A+

Στη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη προχώρησε το απόγευμα η αστυνομία, στην περιοχή του Περιστερίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Φουρθιώτης που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα με περιοριστικούς όρους, συνελήφθη και πάλι μετά από μήνυση πρώην συνεργάτη του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Αυτή την ώρα οδηγείται στην ΓΑΔΑ.

Όπως φαίνεται αφορμή για την μήνυση και σύλληψή του, στάθηκε μια ανάρτηση ή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τον πρώην συνεργάτη του, τον οποίον και κατονόμασε δημοσίως ως αυτόν που κατέθεσε στο τμήμα εκβιαστών της ΓΑΔΑ πως ένας γνωστός του του μετέφερε ότι συνάντησε τον παρουσιαστή έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο και του ζήτησα να βρει κάποιον να σκοτώσουν τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη..

Η ανάρτηση Φουρθιώτη

«Ουδείς επικινδυνότερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου», έγραψε χθες ο  Φουρθιώτης.  «Ο αχάριστος όχι μόνο δεν νοεί να ανταποδώσει το καλό αλλά με πλήρη αήθεια ούτε καν το αναγνωρίζει. Αυτός είναι ο ορισμός της αχαριστίας στην απλή του έκφραση. Η αλαζονεία και η υπεροψία κυβερνούν τη σκέψη και τον λόγο του. Χίλια καλά να κάνεις, λέει ο λαός, ένα να μην κάνεις είναι σαν να μην έκανες κανένα» έγραψε ο Φουρθιώτης.
  

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή