«Δεν κάνουμε διάλογο με τρομοκράτες»

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2007 16:40
A- A A+

Η κυβέρνηση δεν κάνει διάλογο με τρομοκράτες, σχολίασε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος τη θεωρητική τεκμηρίωση με την ανάληψη ευθύνης για το χτύπημα στην πρεσβεία http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/01/25/1293933.htm , προσθέτοντας ότι η έρευνα συνεχίζεται για τη σύλληψη των δραστών.

Σε ερώτηση αν διάβασε την προκήρυξη, απάντησε ότι την προκήρυξη την διαβάζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ελληνικής Πολιτείας.

Η δημοκρατία, το πολιτικό σύστημα και η κοινωνία είναι ισχυρά απέναντι σε κάθε τι που τα απειλεί, σχολίασε ο υπουργός Υγείας.

«Με την προκήρυξη επιβεβαιώνεται η εκτίμηση εκείνων που έλεγαν, ότι εδώ πρόκειται για μια συστηματική και με δυνατότητες, νέα οργάνωση, που δεν έχει καμία σχέση με τη "17 Νοέμβρη", αλλά φιλοδοξεί, όπως φαίνεται από όλα αυτά που γράφουν για τους στόχους τους, να γίνει κάτι διαφορετικό, ίσως και πιο δυνατό από αυτήν. Βλέπω να επαναλαμβάνεται το φαινόμενο που ζήσαμε και στην Ευρώπη, κυρίως στη Γερμανία και την Ιταλία, όπου μετά το τέλος των μεγάλων τρομοκρατικών οργανώσεων, προέκυψαν στη συνέχεια κάποιες ομάδες, αλλά χωρίς διάρκεια βάθους και μεγάλες ενέργειες.

Στη δική μας περίπτωση, μένει στο μέλλον να δούμε τελικά πώς θα κινηθούν. Φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται να παίξουν αυτό το "παιχνίδι", όμως, επαναλαμβάνω, να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τη "17 Νοέμβρη"», σχολίασε ο Ακης Τσοχατζόπουλος στον ρ/σ 98,4.

«Η προκήρυξη και τα λόγια είναι του αέρα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/01/25/1294024.htm .

Για «αναβαθμισμένο κείμενο, αλλά κατώτερο από τις προκηρύξεις της "17Ν"» έκανε λόγο στον Alpha 98,9 ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Παπαδόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή