«Αγγλία» Λαμία και Βόλος αλλά το 2-2 δεν εξυπηρέτησε κανέναν

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 19:38
UPD:16/12/2021 01:10
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι των... γειτόνων Λαμίας και Βόλου, που διεξήχθη στο «Αθανάσιος Διάκος» της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Γρηγορίου έμειναν για πέμπτη συνεχή αναμέτρηση χωρίς νίκη, ενώ οι Θεσσαλοί αγνοούν τους βαθμούς της από  τις 2 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας είχε εξαιρετικό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 17΄, όταν ο Ελευθεριάδης πήρε την κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Ρόμανιτς, αλλά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 23’ ο Κοτνικ έκανε σπουδαία επέμβαση στο συρτό σουτ του Νούνιες (από τακουνάκι του Ελευθεριάδη), με τον Βόλο να «τιμωρεί» τη Λαμία στο 32΄, όταν ο Ορόζ βρήκε τον Φαν Φέερτ και ο Ολλανδός πλάσαρε τον Γκαραβέλη για το 0-1.

Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε στο 54΄, όταν από κόρνερ του Νίνη πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά, νίκησε για δεύτερη τον τερματοφύλακα της Λαμίας.

Κι ενώ θα περίμενε κάποιος τους γηπεδούχους να «γονατίσουν», συνέβη το αντίθετο: στο 57’ ο Ελευθεριάδης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Νίνη και δύο λεπτά αργότερα ο Αραμπούλι μείωσε σε 1-2.

Οι συγκινήσεις συνεχίστηκαν, αφού στο 60΄ ο Φαν Φέερτ έχασε την ευκαιρία για χατ-τρικ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι με κεφαλιά, για να ισοφαρίσει η Λαμία στο 61΄ με κεφαλιά του Μπεχαράνο από σέντρα του Ρόμανιτς! 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις