Ο γνωστός εκτός έδρας Παναθηναϊκός και στο Μιλάνο

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 23:36
UPD:23:50
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

 Μόνο για ένα ημίχρονο, το πρώτο, εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο, απέναντι στην Αρμάνι, για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» είχαν εγκλωβίσει αμυντικά τους Λομβαρδούς, έχοντας πάντως πρόβλημα στην επίθεση (33-29), αλλά στο β΄ ημίχρονο οι παίκτες του Πρίφτη έμειναν στα… αποδυτήρια.

Η αμυντική προσήλωση ξεχάστηκε, τα λάθη άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο και κάπως έτσι ήρθε η ένατη εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού σε ισάριθμες εκτός έδρας συναντήσεις, αυτή τη φορά με 54-75.

Το «τριφύλλι» επέστρεψε στα ατυχή αποτελέσματα, βλέποντας το ρεκόρ του να υποχωρεί σε 4-11, ενώ οι Ιταλοί σημείωσαν τη δεύτερη σερί νίκη τους και με ρεκόρ 10-5 παρέμειναν στην τετράδα.

Ο Χολ πέτυχε τους 12 από τους συνολικά 19 πόντους του στα πρώτα πέντε λεπτά της τέταρτης περιόδου, σκοτώνοντας κάθε ελπίδα των φιλοξενούμενων για επιστροφή.

Ανάλογη ζημιά έκανε και ο Χάινς (14π.), που κράτησε την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ξεχωριστή ήταν η βραδιά για τον Ροντρίγκεθ.

Ο Ισπανός γκαρντ προσπέρασε στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία της Ευρωλίγκας τον Σπανούλη (518) και με 520 επιτυχημένες προσπάθειες συνεχίζει για να πλησιάσει τον Ναβάρο (623).

Από τον Παναθηναϊκό, ο μοναδικός παίκτης με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν ο Μέικον, που σταμάτησε στους 14.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις