Τ. Θεοδωρικάκος: Σύσκεψη με αφορμή την παραβατική δράση της ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 12:55
UPD:12:59
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Με αφορμή την παραβατική δράση της ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» μετά και την αρπαγη του Γυμνασιάρχη σε σχολείο της Πιερίας, θα πραγματοποιηθει σύσκεψη παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ,Τάκη Θεοδωρικάκου, σήμερα στο Υπουργείο. 

Στη συνάντηση εργασίας θα συμμετάσχουν ο Υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου, ο Αρχηγός  της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Πέτρος Τζεφέρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών, Ταξίαρχος Νικόλαος Τσέτσικας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ελευθέριος Χαρδαλιάς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Παπακώστας. 

Υπνεθυμίζεται ότι χθες το βράδυ ανακριτής και εισαγγελέας «έδειξαν» το δρόμο προς τη φυλακή σε τρεις από τους έντεκα κατηγορούμενους για την αρπαγή του διευθυντή Γυμνασίου του Αιγινίου Πιερίας. Οι υπόλοιποι οκτώ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και, κατά περίπτωση, με χρηματική εγγυοδοσία.  

Παράλληλα, η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών έχει ζητήσει να ερευνηθεί αν η δράση της ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και άλλων ομάδων έχει φτάσει και σε περιοχές της Αθήνας. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή