Φιάσκο της UEFA, ξαναγίνεται η κλήρωση του Champions League

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 15:37
UPD:15:48
UEFA/Handout via REUTERS/HANDOUT
A- A A+

Επαναλαμβάνεται στις 16:00 (13/12) η κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League ανακοίνωε η UEFA, λόγω του λάθους που σημειώθηκε στη διάρκεια της διαδικασίας. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε βγει αντίπαλος της Βιγιαρεάλ, λανθασμένα αφού δεν μπορούσαν να κληρωθούν μεταξύ τους καθώς στη φάση των ομίλων βρίσκονταν στο ίδιο γκρουπ.

Αυτό επηρέασε την κλήρωση της Ατλέτικο Μαδρίτης, της οποίας η νομική υπηρεσία εξέτασε το ενδεχόμενο επανάληψης της κλήρωσης.

«Ύστερα από τεχνικό πρόβλημα με το λογισμικό ενός τρίτου παρόχου υπηρεσιών που δίνει οδηγίες για το ποιες ομάδες μπορούν να παίξουν μεταξύ τους, προέκυψε ένα σημαντικό σφάλμα στην κλήρωση για τη φάση των "16" του UEFA Champions League. Ως αποτέλεσμα αυτού η κλήρωση κηρύχθηκε άκυρη και θα επαναληφθεί πλήρως στις 16:00», ανακοίνωσε η UEFA.

Σύμφωνα με το Sky Sports News, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε μπει στους «ισχυρούς», ενώ αυτό δεν ήταν το μοναδικό λάθος, καθώς και η Λίβερπουλ ήταν υποψήφια για να αντιμετωπίσει πιθανώς την Ατλέτικο Μαδρίτης, παρόλο που είχαν παίξει στον ίδιο όμιλο.

Η κλήρωση, που είναι άκυρη πια, είχε αναδείξει τα ζευγάρια Μπενφίκα-Ρεάλ Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου, Σάλτσμπουργκ-Λίβερπουλ, Ίντερ-Άγιαξ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Γιουβέντους και Τσέλσι-Λιλ, Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις