Επιστρέφει το «Six Feet Under»;

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 08:01
A- A A+

Την επιστροφή της σειράς «Six Feet Under» φαίνεται πως επιθυμεί το HBO. Η πλατφόρμα φέρεται να βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο επαναφοράς της δημοφιλούς σειράς, όπως μεταδίδουν αποκλειστικές πληροφορίες του Variety.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν υπάρχει επαφή με κάποιον σεναριογράφο, ούτε η πλοκή έχει αποφασιστεί -κάτι που σημαίνει ότι είναι άγνωστο εάν η νέα σειρά θα είναι sequel, remake ή κάτι άλλο. Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί, ακόμη.

Ο δημιουργός της πρωτότυπης σειράς, Άλαν Μπαλ, και οι παραγωγοί Μπομπ Γκρίνμπλατ και Ντέιβιντ Τζανολάρι είναι σε επαφές με την παραγωγή του νέου έργου. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν το έργο θα προχωρήσει πέρα από τη φάση των συζητήσεων, δεδομένου ότι το φινάλε της αρχικής σειράς θεωρείται ένα από τα καλύτερα και πιο οριστικά όλων των εποχών.

Το «Six Feet Under» προβλήθηκε από το 2001 έως το 2005 για πέντε σεζόν και 63 επεισόδια. Η σειρά ακολουθούσε τις ζωές της οικογένειας Fisher και των συνεργατών της στη λειτουργία ενός γραφείου τελετών στο Λος Άντζελες.

©HBO/COURTESY EVERETT COLLECTIO/©HBO/COURTESY EVERETT COLLECTIO

Θεωρείται από πολλούς ως μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές όλων των εποχών, λαμβάνοντας συνολικά 53 υποψηφιότητες για Emmy, και κερδίζοντας εννέα. Η σειρά κέρδισε, επίσης, πολλές Χρυσές Σφαίρες, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης δραματικής σειράς το 2002.

Προτεινόμενα για εσάς