Ο Σισέ ξανάδωσε τη λύση στον Ολυμπιακό

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 21:43
UPD:22:12
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Όταν το παιχνίδι πηγαίνει σε χαμηλό σκορ, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την πολυτέλεια να βρίσκει γκολ απ΄ όλους τους παίκτες του.

Το ίδιο συνέβη και με τον Άρη, τον οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 στο Φάληρο με γκολ του Πάπε Σισέ στο 54ο λεπτό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής κι έκλεισε τον πρώτο γύρο με διαφορά 8 βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ, χάρη στο πρόωρο… χριστουγεννιάτικο δώρο του Αφρικανού στόπερ.

Στο πρώτο ημίχρονο η διπλή ζώνη άμυνα του Άρη, που ξεκινούσε στα 30-40 μέτρα από την περιοχή του Ντένις, εγκλώβισε τους «ερυθρόλευκους» που δεν μπορούσαν να παίξουν ούτε από τα πλάγια, ούτε από τον άξονα.

Ως εκ τούτου, απολύτως φυσιολογικά το πρώτο μισό είχε να επιδείξει μόνο το ακυρωμένο γκολ του Μασούρα στο 13΄ και ένα ωραίο φάουλ του Ρόνι Λόπες στο 29΄, με την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Εντελώς διαφορετικό ήταν το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να βάζει ένταση και ταχύτητα στο παιχνίδι του και να σκοράρει στην τρίτη από τις τρεις μεγάλες φάσεις που δημιούργησε στο πρώτο οκτάλεπτο.

Στο 48΄ το σουτ του Λόπες έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Ντένις, στο 53΄ ο Αγκιμπού Καμαρά «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι από λάθος του Τζέγκο και στο επόμενο λεπτό, από εκτέλεση κόρνερ του Λόπες ο Σισέ νίκησε τον Μπράμπετς στον αέρα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο Φάληρο, με το τέταρτο εφετινό γκολ του στη Σούπερ Λίγκα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι πήγαν σε διαχείριση του αγώνα και δεν απειλήθηκαν ως το τέλος, παρότι ξεκίνησαν τον αγώνα με οκτώ παίκτες που είχαν συμμετάσχει στον αγώνα της Πέμπτης με την Αντβέρπ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις