Επίδειξη δύναμης της Σαμπντόρια στην Τζένοα

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 02:01
UPD:10:32
EPA/SIMONE ARVEDA
A- A A+

Το ντέρμπι της Γένοβας, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Ιταλία, είχε απόλυτη πρωταγωνίστρια τη Σαμπντόρια. Οι «μπλουτσερκιάτι» νίκησαν την τυπικά γηπεδούχο Τζένοα με 3-1 στο «Λουίτζι Φεράρις» και βρέθηκαν στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε αντίθεση με τους συμπολίτες τους «ροσομπλού» που παραμένουν εντός της «διακεκαυμένης» ζώνης.

Η Σαμπντόρια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε 1-0 με το τρίτο συνεχόμενο γκολ του Γκαμπιαντίνι στο 7ο λεπτό, από σέντρα του Καντρέβα. Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου η ομάδα του Ντ΄ Αβέρσα διπλασίασε, όταν σε μια ταχύτατη αντεπίθεση, την οποία άνοιξε ο Γκαμπιαντίνι, ο Καντρέβα και πάλι σέντραρε, ο Σιρίγκου απέκρουσε και ο Καπούτο έγραψε το 0-2 παίρνοντας το ριμπάουντ.

Στο 67΄, ο Γκαμπιαντίνι ξανά, έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες της Τζένοα για κάτι θετικό από το παιχνίδι γράφοντας το 0-3 με σουτ εκτός περιοχής, κι αφού χρειάστηκαν μερικά λεπτά για να κατακυρωθεί το γκολ μέσω VAR, αφού ο βοηθός είχε υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Καπούτο που είχε την ασίστ προς τον σκόρερ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντέστρο, που πέτυχε το γκολ της «τιμής» στο 78ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις