Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη- Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 08:41
UPD:13:17
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Μέχρι θανάτου ξυλοκόπησε την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους ένας άνδρας στην Αλεξανδρούπολη.

Η 29χρονη γυναίκα από την περιοχή Άβαντος μεταφέρθηκε πριν από μερικές ημέρες στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με πολύ σοβαρά τραύματα, τα οποία, όπως δηλώθηκε, προέκυψαν από πτώση της από σκάλες. 

Όπως προέκυψε, η 29χρονη είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύζυγό της. Η νεαρή γυναίκα κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση,ο 30χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής από αστυνομικούς στην Αλεξανδρούπολη.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το thrakinea.gr, η 29χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις 5 Δεκεμβρίου στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από τη σκάλα. Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος. Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ καθώς εντοπίστηκε θετική και στον κορωνοϊό, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, μετά τον τραυματισμό της η κοπέλα παρέμεινε στο σπίτι για δύο ημέρες όπου συγγενείς της προσπαθούσαν να την βοηθήσουν με τα τραύματά της, όμως ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση της υγείας της και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.  

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid ,προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή