Εντονη αντίδραση Μιχαλολιάκου στις κατηγορίες βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς το πρόσωπό του

Τον κατηγορούν για κατασκευή ψευδομαρτύρων σε υπόθεση τροχαίου
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2007 20:16
A- A A+

Για κατασκευή ψευδών ένορκων μαρτυριών συνεργατών του, προκειμένου να κερδίσει δίκη για τροχαίο ατύχημα και υψηλή αποζημίωση, κατηγορούν τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Βασίλειο Μιχαλολιάκο, τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε ερώτησή τους προς τον υπουργό Αμυνας http://www.pasok.gr/portal/gr/63/42900/7/7/1/showdoc2.html .

Αντιδρώντας έντονα, ο υφυπουργός Αμυνας σε δήλωσή του κάνει λόγο για γκάφα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ξεπερνά κάθε όριο κοινοβουλευτικής ευπρέπειας.

«Η απόγνωση της "γνωστής" παρέας βουλευτών του Πα.Σο.Κ είναι εμφανής. Διαπιστώνοντας πως ό,τι μεθοδεύσεις και αν έχουν κάνει μέχρι τώρα, απέτυχαν να με πλήξουν και, μη βρίσκοντας κάτι μεμπτό στα 33 χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, που χαρακτηρίζεται από καθαρότητα, διαφάνεια και σύγκρουση με τη διαπλοκή, οδηγούνται σε γκάφες που δεν προσφέρονται καν για κακόγουστες κωμωδίες», σημειώνει ο κ. Μιχαλολιάκος.

Όπως αναφέρει, «ανέσυραν τροχαίο ατύχημα που έγινε το 1998 με αποτέλεσμα βαρύτατο τραυματισμό του συνεργάτη μου που επέβαινε μόνος στο ιδιωτικό μου αυτοκίνητο (έμεινε εννέα μήνες κλινήρης) και ολοσχερή καταστροφή του μεταχειρισμένου οχήματος, για το οποίο το δικαστήριο απεφάνθη αποζημίωση που δεν κάλυπτε καν την αξία του».

«Τελικά, ποιους προσπαθεί να εξυπηρετήσει η συγκεκριμένη παρέα; To επίσημο Πα.Σο.Κ υιοθετεί αυτές τις μεθοδεύσεις;», διερωτάται ο υφυπουργός και καταλήγει: «Επειδή η "γνωστή" παρέα υπερβαίνει κατ’ εξακολούθηση κάθε όριο κοινοβουλευτικής ευπρέπειας ψευδολογώντας, είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί τους. Τους παραδίδω στην κρίση της κοινής γνώμης και του αρχηγού τους. Εγώ θα περιοριστώ στα θεσμικά μου καθήκοντα, κυβερνητικά και βουλευτικά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή