Αφιέρωμα της UEFA στον Ολυμπιακό

Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 20:50
UPD:08/12/2021 01:35
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Η ιστοσελίδα της UEFA έκανε αφιέρωμα στον Ολυμπιακό και στην πορεία του στο Europa League 2021-22, πλαισιώνοντάς το με συνέντευξη του Γιώργου Μασούρα.

«Όταν μπαίνεις στο Καραϊσκάκη καταλαβαίνεις το μεγαλείο της στιγμής, προσπαθείς να το απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται να ρουφήξεις τις στιγμές αυτές», είπε ο Έλληνας διεθνής επιθετικός.

«Τώρα βρίσκομαι εδώ, το απολαμβάνω και συνεχίζω να δουλεύω για να εξελίσσομαι. Όταν θα πας σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός στην αρχή δεν αντιλαμβάνεσαι ακριβώς το μέγεθος έτσι και εγώ.

Είναι μεγαλύτερες οι απαιτήσεις, περισσότερες οι υποχρεώσεις, έπρεπε να προσαρμοστώ άμεσα, σε αυτό με βοήθησε η ομάδα και ο προπονητής για να μπορέσω να μπω στο κλίμα της ομάδας και να βοηθήσω από την πλευρά μου να πετύχουμε τους στόχους».

Το δημοσίευμα της UEFA εστιάζει στην εξαιρετική παρουσία του Μασούρα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

«Ναι, είναι κάτι ποιο όμορφο να σκοράρεις στην Ευρώπη, απλά εκεί επειδή υπάρχει και μια δυσκολία γενικότερα στο να σκοράρεις, να δημιουργήσεις ευκαιρίες, όταν το κάνεις είναι μεγαλύτερη η περηφάνια, η αυτοπεποίθηση», υπογράμμισε ο ποδοσφαιριστής.

«Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα ένας, να κατακτά τίτλους και εγώ προσωπικά είναι ένας μεγάλος στόχος για μένα να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη διοργάνωση και πιστεύω πως φέτος έχουμε τα εχέγγυα για να τα καταφέρουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις