Michael Sheen: Αυτοανακηρύχθηκε σε «μη κερδοσκοπικό ηθοποιό»

Πούλησε τα σπίτια του για φιλανθρωπικούς σκοπούς
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 20:32
UPD:20:32
A- A A+

Ο Ουαλός σταρ του Χόλυγουντ Michael Sheen είπε ότι είναι, πλέον, ένας «μη κερδοσκοπικός ηθοποιός» αφού πούλησε τα σπίτια του και έδωσε τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο 52χρονος ηθοποιός, παραγωγός και πολιτικός ακτιβιστής, δήλωσε ότι η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων του 2019 στο Κάρντιφ ήταν ένα σημείο καμπής για αυτόν.

Όταν η χρηματοδότηση για το έργο των 2 εκατομμυρίων λιρών τελείωσε, ο Sheen πούλησε τα δικά του σπίτια για να το χρηματοδοτήσει. «Είχα ένα σπίτι στην Αμερική και ένα σπίτι εδώ και έκανα ό,τι χρειαζόταν», είπε στο Big Issue για το Letter to My Younger Self. «Ήταν τρομακτικό και απίστευτα αγχωτικό. Θα το πληρώνω για πολύ καιρό».

/

Ο Sheen είπε ότι όταν «πέρασε στην άλλη πλευρά», συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να κάνει τέτοια πράγματα και, αν μπορούσε να συνεχίσει να κερδίζει χρήματα, «δεν θα ήταν αυτό που θα τον κατέστρεφε». Έχει δεσμευτεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα χρήματα που κερδίζει από την υποκριτική για να χρηματοδοτήσει περισσότερες δράσεις.

«Υπήρχε κάτι πολύ λυτρωτικό στο να το κάνω, γιατί θα μπορέσω να τα κερδίσω ξανά. Ουσιαστικά έχω μετατραπεί σε μια κοινωνική επιχείρηση, έναν μη κερδοσκοπικό ηθοποιό».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Sheen έχει συνεργαστεί με μια σειρά από Οργανώσεις κοινωνικών μονάδων, είναι προστάτης πολλών βρετανικών φιλανθρωπικών Οργανώσεων και ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Εργατικού Κόμματος και της ηγεσίας του Τζέρεμι Κόρμπιν.

 

Προτεινόμενα για εσάς