ΠΑΣΟΚ: Δήλωση Γκερέκου για την παραπομπή Μαχειμάρη

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2007 12:49
A- A A+

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση απόρρητου εγγράφου συνεργασίας στις περασμένες νομαρχιακές εκλογές μεταξύ του υποψήφιου νομάρχη, Γιώργου Μαχειμάρη, υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ, και του τοπικού εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Μέργιανου στην Κέρκυρα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αντζελα Γκερέκου με γραπτή δήλωσή της, τονίζει, ότι αυτή η ενέργεια είναι «αυτονόητα απαράδεκτη», ενώ διευκρινίζει ότι «πρόκειται για προσωπική του πρωτοβουλία η οποία έγινε εν κρυπτώ».

Στη δήλωση υπογραμμίζεται ότι για αυτό το λόγο ο κ. Μαχειμάρης έχει ήδη παραπεμφθεί ( http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/01/29/1295536.htm ) στα αρμόδια όργανα του κόμματος, ενώ ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, έχει ήδη αποδεχθεί την παραίτηση της αναπληρώτριας συντονίστριας της Νομαρχιακής Επιτροπής της Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρας Τζούμα.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη, ότι δεν μπορεί στο βωμό της εκλογικής νίκης να απεμπολούνται αρχές και αξίες του ΠΑΣΟΚ, ενώ σημειώνεται επίσης ότι η υπόθεση αυτή «έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να εμφανιστούν ως τιμητές πολιτικών αξιών σε πολλαπλά επίπεδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή