Η Ρόμα στηρίζει με μεταγραφές τον Μουρίνιο

Το ξεκίνημα του «Special One» στον πάγκο της έφερε σενάρια για απόλυση αλλά ο σύλλογος φαίνεται διατεθειμένος να τον στηρίξει
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 16:11
UPD:16:17
REUTERS/CIRO DE LUCA
A- A A+

Το περασμένο καλοκαίρι η Ρόμα έκανε το... μπαμ με την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο, ενός εκ των κορυφαίων προπονητών της τελευταία 25ετίας. Το ξεκίνημα των «τζιαλορόσι» στη σεζόν, όμως, μόνο ιδανικό δεν είναι. Η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 25 βαθμούς, στο -13 από την πρωτοπόρο Μίλαν, ενώ στο Conference League ναι μεν έχει προκριθεί για την επόμενη, ωστόσο, κινδυνεύει να χάσει τη πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στους «16» από την άσημη Μπόντο Γκλιμτ.

Η κακή πορεία της ομάδας δεν άργησε να φέρει και τα πρώτα σενάρια για απόλυση του «Special One». Οι δύο σερί ήττες από Μπολόνια (1-0) και Ίντερ (3-0) δημιούργησαν κλίμα εις βάρος του έμπειρου τεχνικού. Κάτι που όμως διαψεύστηκε άμεσα και όσοι γνωρίζουν καλά το περιβάλλον της Ρόμα, έκαναν ξεκάθαρο το εξής:

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, στηρίζεται από τη διοίκηση του συλλόγου, κάτι που θα γίνει ξεκάθαρο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τη σημαντική ενίσχυση της ομάδας από ποδοσφαιριστές επιλογής του Πορτογάλου τεχνικού.

Πάντως, το όνομα του «Μου» κυκλοφόρησε στα πιο πρόσφατα σενάρια για τον πάγκο της Έβερτον, χωρίς για την ώρα να φαίνεται πως υπάρχει σοβαρό θέμα για την επιστροφή του στην Premier League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις