«The Matrix: Resurrections» - Νέο επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία

Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 01:36
UPD:02:02
A- A A+

Η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Matrix: Resurrections», η οποία θα κυκλοφορήσει, στους κινηματογράφους και στο ΗΒΟ Max, στις 22 Δεκεμβρίου.

Στο νέο τρέιλερ βλέπουμε τον νεαρό Μορφέα (Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ) καθώς και ένα φιλί ανάμεσα σε Νίο (Κιάνου Ριβς) και Τρίνιτι (Κάρι Αν Μος) που στο προηγούμενο τρέιλερ δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον ενώ είχαν ξεχάσει όσα διαδραματίστηκαν στις προηγούμενες ταινίες, με την Τρίνιτι να τον ρωτάει: «έχουμε ξανασυναντηθεί κάπου;».

Επίσης, παρακολουθούμε αρκετές σκηνές δράσης και έναν Νίο που αρχίζει να πετάει, να συνειδητοποιεί ότι ακόμα γνωρίζει τις λαβές του kung fu, να ανακτά τις δυνάμεις του και να αντιμετωπίζει τον νέο Mr. Anderson.

WARNER BROS. PICTURES

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο το οποίο γράφει η ίδια μαζί με τον Αλεξάντερ Χέμον και τον Ντέιβιντ Μίτσελ -συγγραφέα του «Cloud Atlas»-, ενώ μαζί με τους Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος πρωταγωνιστούν και οι Τζέντα Πίκετ Σμίθ, Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τζέσικα Χένγουικ, Κριστίνα Ρίτσι, Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας και Τζόναθαν Γκροφ.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μίτσελ «δεν πρόκειται για ακόμα ένα σίκουελ, αλλά για κάτι αυτόνομο, που συμπεριλαμβάνει όσα προηγήθηκαν στις τρεις προηγούμενες ταινίες με έναν ευρηματικό τρόπο. Είναι μια πολύ όμορφη και παράξενη δημιουργία, που ανατρέπει τους κανόνες των μπλοκμπάστερ».

Προτεινόμενα για εσάς