Ο «εξάψαλμος» του Γιοβάνοβιτς μετά το ντέρμπι

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 12:49
UPD:13:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
A- A A+

Ο τρόπος με τον οποίο ο Παναθηναϊκός γνώρισε άλλη μια ήττα φέτος, εν προκειμένω τη χθεσινή από την ΑΕΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, «τρέλανε» τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που κράτησε τους παίκτες του για 20 λεπτά στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα, κάνοντάς τους οξύτατες παρατηρήσεις.

Ο εκνευρισμός του είχε γίνει αντιληπτός από τη δήλωσή του στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, όταν μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «κάποια άλλα πράγματα με εκνευρίζουν και γι΄ αυτό έχω εγώ ευθύνες και κανείς άλλος».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να επεκταθεί δημόσια σε λεπτομέρειες, αλλά εντός των αποδυτηρίων και χωρίς να κατονομάσει κάποιους, ξέσπασε.

«Πως είναι δυνατόν να χάσαμε αυτό το παιχνίδι; Πείτε μου, πως μπορεί να το χάσαμε;» αναρωτήθηκε αρκετές φορές και εστίασε στο γκολ «από τα αποδυτήρια» που δέχθηκε η ομάδα του και τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, που κατ΄ αυτόν δεικνύουν έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης.

«Είναι απαράδεκτο να μη νικάμε σε τέτοια παιχνίδια, έχοντας τόσες καθαρές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Έχω τονίσει συνεχώς ότι πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο 100% συγκεντρωμένοι. Κι εμείς τι κάναμε; Δεχθήκαμε πάλι γκολ στα πρώτα λεπτά. Δεν το δέχομαι αυτό, διότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει», συνέχισε. 

Και κατέληξε λέγοντας ότι «δεν ανέχομαι να μην κάνουμε γκολ αυτές τις ευκαιρίες. Είναι θέμα συγκέντρωσης και νοοτροπίας και πρέπει να σταματήσει αυτό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις