Η Ίντερ σκέφτεται την ανανέωση με αύξηση αποδοχών για τον Σιμόνε Ιντζάγκι

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 12:18
UPD:13:29
A- A A+

Η Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάγκι νικά και αρέσει, τόσο πολύ που ο σύλλογος σκέφτεται ήδη το μέλλον, με συμβόλαιο που θα μπορούσε ήδη να ανανεωθεί, για να αποφευχθεί η έναρξη της επόμενης σεζόν με τη συμφωνία του προπονητή να λήγει.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ιντζάγκι επιλέχθηκε ως διάδοχος του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Ίντερ, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο έως το 2023, αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά ανά σεζόν.

Αλλά η ημερομηνία λήξης, εξηγεί η Gazzetta dello Sport, θα μπορούσε σύντομα να αλλάξει. Μεταξύ άλλων, επειδή ο πρώην προπονητής της Λάτσιο πείθει τους πάντες ότι μπορεί να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ανοίξει ένα νέο κύκλο.

Αυτό συνέβη με τα καλά αποτελέσματα σε Ιταλία και εξωτερικό, ξεκινώντας από την πρόκριση στους «16» του Champions League μετά τις τρεις συνεχείς ευρωπαϊκές αποτυχίες με Σπαλέτι και Κόντε, ενώ ταυτόχρονα οι «Νερατζούρι» παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

Έτσι, έχοντας ολοκληρώσει τα πιο «καυτά» θέματα με τις ανανεώσεις (από τον Μπρόζοβιτς ως τον Πέρισιτς), το θέμα θα τεθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν και για τον προπονητή, συνεχίζει η Gazzetta dello Sport.

Προς τον Μάρτιο, οι μάνατζερ και ο Ιντζάγκι θα καθίσουν σε ένα τραπέζι για να αναλύσουν την κατάσταση: η ιδέα είναι μια ανανέωση για δύο χρόνια, μέχρι το 2025, με συμβόλαιο που μπορεί να φτάσει τα έξι εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις