Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πρώτος στον α' γύρο ο Ν. Ανδρουλάκης

Γ. Παπανδρέου: Σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής
Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 01:23
UPD:01:32
Eurokinissi/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
A- A A+

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στον α' γύρο των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής, και έστειλε για ακόμη μια φορά μήνυμα ενότητας μετά τα μεσάνυχτα, σε μια θερμή υποδοχή από τους ψηφοφόρους του, οι οποίοι τον χειροκρότησαν φωνάζοντας ιστορικά συνθήματα του ΠΑΣΟΚ. 

Ο κ. Ανδρουλάκης φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους και τους συνυποψηφίους του και τόνισε ότι θα τιμήσει την εντολή που έλαβε για ανανέωση και ενότητα. Μια παρακαταθήκη, που όπως είπε, άφησε στο κόμμα η Φώφη Γεννηματά. «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει», ανέφερε. 

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη

«Θέλω να ευχαριστήσω τις 270.000 προοδευτικούς πολίτες που ήρθαν σήμερα και μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία.

Να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου με τους οποίους δώσαμε ένα αγώνα με πολιτικό πολιτισμό, αξιοπρέπεια και ενότητα. Η ενότητα είναι βασική παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.

Από την αρχή της προσπάθειας είπα ότι είναι η βάση της παράταξης και όσοι την επιθυμούν περήφανη και ισχυρή θέλω να τους ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανα. Δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εντολή τους. Για ανανέωση, ενότητα και αυτονομία. Η δημοκρατική παράταξη απόψε επιστρέφει. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει». 

Γ. Παπανδρέου: «Σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής»

«Σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά το αποτέλεσμα της κάλπης που του έδωσε τη δεύτερη θέση. «Αποφασίζουμε για το μέλλον και την πορεία της παράταξης», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι  συνεχίζει δυνατά και με σεμνότητα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή