Νέο βαθμολογικό άλμα για Άρη, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 22:00
UPD:22:07
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Ένα γκολ του Μπρούνο Γκάμα, στο 41ο λεπτό, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Άρη με 1-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Μια επιτυχία που σηματοδότησε την ολική επαναφορά των «κίτρινων» στην κανονικότητα μετά το ντροπιαστικό 0-5 στο ίδιο γήπεδο από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ακολούθησαν οι νίκες με ΠΑΟΚ και Αστέρα στο πρωτάθλημα, αλλά κι εκείνη με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας, όλες σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Ο Άρης μπήκε με διάθεση να πιέσει και στο 7΄ ο Τσιφτσής σταμάτησε σε τετ α τετ τον Καμαρά. Λίγο μετά το ημίωρο, ο Αστέρας «απάντησε» στις ευκαιρίες, με την προβολή του Κρέσπι να αγγίζει το αριστερό δοκάρι.

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 41΄, όταν από προσπάθεια Μαντσίνι και Μπερτόλιο η μπάλα έφτασε στον Γκάμα που την έστειλε στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Άλβαρες.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι Αρκάδες σκόραραν με τον Ριέρα, όμως με χρήση του VAR,το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Κλασικές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες δεν υπήρχαν και είναι χαρακτηριστικό πως η μοναδική καλή στιγμή ήταν στο 87’ το δοκάρι στο φάουλ του Χουάν Ιτούρμπε που είχε περάσει αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις