Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 12:45
UPD:13:23
A- A A+

Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η αυλαία της οποίας άνοιξε χθες με τρεις συναντήσεις.

Με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη (με ανατροπή) στα Γιάννενα, η Ένωση φιλοδοξεί να κατακτήσεις τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στο κατόπι του Ολυμπιακού. 

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να πετύχει την τρίτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση.

Ούτε όμως ο (ντεφορμέ) ΠΑΟΚ θα έχει εύκολο έργο στη Νεάπολη απέναντι στον επικίνδυνο Ιωνικό.

Να σημειωθεί πως ο «Δικέφαλος» τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας με αποκλεισμό έδρας για τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 193.500 ευρώ, για την εισβολή οπαδών του στον αγωνιστικό κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (28/11) με τον Άρη.

Επίσης, για μία αγωνιστική θα παραμείνει κλειστή η Θύρα 4 στο γήπεδο της Τούμπας, για τη μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού στο ίδιο παιχνίδι. 

Άρης και Αστέρας Τρίπολης υπόσχονται συγκινήσεις στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ενώ η αυλαία της 12ης ημέρας θα κλείσει τη Δευτέρα (6/12, 19:30) στο «Αθανάσιος Διάκος», με τη συνάντηση Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (5/12): 

  • Ιωνικός - ΠΑΟΚ (17:15, CS2)
  • ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (19:30, CS1)
  • Άρης - Αστέρας Τρίπολης  (19:30, NS PRIME) 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις