Ξανά στα «πιτς» ο Σέρχιο Ράμος στην Παρί Σεν Ζερμέν

Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 16:53
UPD:17:05
PSG
A- A A+

Νέο «νοκ άουτ» για τον Σέρχιο Ράμος στην Παρί Σεν Ζερμέν...

Ήδη απών την Τετάρτη κατά την ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα του εναντίον της Νις (0-0) στο «Παρκ ντε Πρενς», ο Ράμος θα χάσει και το παιχνίδι με στη Λανς το Σάββατο, στο πλαίσιο της 17ης ημέρας της Ligue 1.

Ο Ισπανός αμυντικός δεν ήταν στη σημερινή πρωινή προπόνηση σήμερα το πρωί και θα επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα την Κυριακή.

Ο Νεϊμάρ, ο Γιούλιαν Ντράξλερ και ο Άντερ Ερέρα συμπληρώνουν τη λίστα με τους απόντες για τη Λανς., ενώ από την πλευρά των επιστροφών, ο Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα.

Ο Ράμος, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, άργησε πολύ να κάνει την πρώτη εμφάνισή του λόγω των επαναλαμβανόμενων προβλημάτων στη γάμπα, τα οποία καθυστέρησαν την ενσωμάτωσή του και διέσπειραν αμφιβολίες για την ικανότητά του να ξαναβρεθεί στο κορυφαίο επίπεδό του, σε ηλικία 35 ετών.

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης έπρεπε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του υπομονετικά και να περιμένει μέχρι τη 15η αγωνιστική για να κάνει ντεμπούτο με τη νέα ομάδα του, στο νικηφόρο αγώνα με τη Σεντ Ετιέν (3-1), που έπαιξε στο πλάι του Μαρκίνιος

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις